Hundmöteskurs

Kursen för dig som upplever att du & din hund har jobbiga hundmöten.
Vi jobbar med olika sätt att hantera hundmöten för att få en lugn promenad där ni kan passera andra hundar utan problem.
1:a tillfället är teori utan hund i Älta hundhall alt. i lokal vid Gubbängsfältet och resterande två tillfällen är praktisk träning på Gubbängsfältet.

Pris: 1 300 kr
Max: 6 hundar

Kursledare Linda Bodin
 

Just nu finns det ingen inplanerad kursstart.
Maila för att anmäla intresse för nästa start.

Sagt om kursen
Bra upplägg med teorikväll först. Själv skulle jag sedan föredra 3 kvällar x 1 tim med hundarna. 1,5 tim kändes långt för Freddie (första gången). De kändes som att han inte kunde fokusera längre.
Kursledarens insats var BRA! Det kändes verkligen som om du kände in och hade koll på alla! "Lagom" påpekanden/tips för var och en, som jag uppfattade det. Jättefin och tydlig (dessutom snabb!) service med sammanfattning av vad vi gjort och aktuell läxa efter varje kväll! 
//Inger & Freddie

Tack för kursen, det var jättebra!
Mycket värdefullt att få en experts syn på hur ens hund reagerar på andra hundar för att det ibland är svårt att veta om man själv tolkar hunden rätt. Eftersom mycket i hundmöten handlar om rätt tajming så var det också väldigt bra att få hjälp med det, framför allt få feedback på hur man själv gör.
Blir lättare att öva vid ”riktiga” hundmöten när man fått tips som passar just oss :) 
//Bruno med matte

Bra med kursen har varit att jag har förstått att det inte lönar sig att bestraffa utan istället berömma bra beteenden. Du har också gett oss deltagare lite olika tips hur vi bäst lugnar vår hund. 
Ditt lugn och din optimism smittar av sig.
Möjligen skulle jag ha föredragit att kursen var på dagtid. 
Själv kunde jag ha varit mer konsekvent hemma mellan kurstillfällena.
Tack!
//Ann-Marie & Melvin